ENISA HEALING  &  MASSAGE  AMSTERDAM

ENERGETISCH THERAPEUT, GEDIPLOMEERD WELLNESS MASSEUR en MINDFULNESS TRAINER MBSR 
 Verlichting van fysieke en emotionele pijn, herstel van ziekte en ontspanning 

Energetische Healing

Healing in mijn priktijk

Door gebruik te maken van mijn handen kan ik voelen op welke plekken het lichaam energie nodig heeft om te kunnen herstellen.


Met het doorgeven van energie via mijn handen, bied ik ondersteuning aan het genezingsproces en het help ik bij het opheffen van energetische blokkades. Ik heb al veel mensen kunnen helpen bij uiteenlopende klachten en ziekten. Dit varieerde van hoofdpijn, stress en rugpijn tot zeer ernstige ziektes. 


Ik doe healing uit liefde en hoop met heel mijn hart dat ik zoveel mogelijk mensen zal kunnen helpen. Het is namelijk niet alleen voor u heel mooi als u van uw klachten af komt, het is voor mij ook een geschenk waar ik veel voldoening uit haal. GOED TE WETEN 


Jezelf elke maand een healing en/of massage behandeling gunnen is goed voor lichaam en geest. Hiermee worden de negatieve energie en blokkades die we in het dagelijks leven opdoen weggenomen. Daarvoor in de plaats krijg je meer ontspanning, een gereinigde aura en word je weer opgeladen met gezuiverde genezende energie. Je zult merken dat je lekkerder in je vel zit en in plaats van negatieve gedachten een positievere blik op het leven zult krijgen. 


Voor herstel, genezing en verlichten van pijn raad ik aan om meer behandelingen in korte tijd achter elkaar te doen en geen lange pauzes tussen behandelingen te nemen. In mijn ervaring levert een dergelijke aanpak de beste resultaten op. U kunt dan bijvoorbeeld kiezen voor wekelijkse behandelingen. Hoeveel healing behandelingen nodig zijn zal afhangen van de specifieke kwaal en uw eigen lichaam.


Voor meer informatie over de behandelingen zelf kan je hier verder lezen


Zie ook Chakra healing en Healing op afstand.


Hieronder twee korte video's van ervaringen met mijn healing.
Voor nog meer reacties van klanten kan je hier verder lezen.