ENISA HEALING  &  MASSAGE  AMSTERDAM

ENERGETISCH THERAPEUT, GEDIPLOMEERD WELLNESS MASSEUR en MINDFULNESS TRAINER MBSR 
 Verlichting van fysieke en emotionele pijn, herstel van ziekte en ontspanning 


Een reeks van 8  Anti-Stress behandelingen waardoor je bevrijd wordt van stress.

blij en zonder stress

Verlost van stress

Herken je jezelf in onderstaande gevoelens en gedachten?


 • Ik heb last  van een burn out 
 • Ik heb last van hartkloppingen
 • IK voel me overspannen
 • Ik voel me ‘s morgens al moe
 • Ik heb het veel te druk
 • Ik raak in paniek van mijn eigen gedachten
 • Ik geniet helemaal nergens meer van
 • Er is vast iets mis met mij
 • Ik heb geen tijd voor mezelf
 • Ik voel me eenzaam
 • Ik ben ontevreden met mijn lijf
 • Ik ga met tegenzin naar m'n werk

Een gebrek aan zelfvertrouwen. Angst om keuzes te maken. Verwarring. De neiging machteloos te zijn. Deze gevoelens worden veroorzaakt door negatieve gedachten, die versterkt worden door stress. 

Het goede nieuws is: Je hoeft niet in de huidige situatie te blijven als je je daar niet goed bij voelt. 

Er zijn namelijk genoeg mogelijkheden om jezelf op een gezonde, evenwichtige manier uit deze situatie te bevrijden. 

Ik kan je met dit behandelingenpakket helpen om anders in het leven te gaan staan.

Wat je gaat leren tijdens de anti stress behandelingen: 


 • Omgaan met stress en druk
 • Omgaan met belemmerende gedachten over het verleden  en heden      
 • Loslaten van blokkades uit het verleden en heden 
 • Jezelf leren waarderen en in jezelf gaan geloven
 • Voorspoed in je leven brengen
 • Leren positief te denken
 • Je leven opnieuw oppakken en met een frisse blik verder gaan

Anti stress behandelingen bestaan uit een voor jou gebalanceerde mix van onderstaande:


 • We gaan samen op zoek naar de blokkades (vanaf je eerste jaar van                jouw leven) die jou tegenhouden vooruit te gaan in je leven
 • Mindfulness coaching, - leren leven met volle aandacht 
 • Verschillende specifieke geleide meditaties
 • Energetische Healings
 • Chakra Healings
 • Ayurvedische en ontspanningsmassages van specifieke delen van het           lichaam
 • Huiswerk opdrachtenMijn ervaring en het ontstaan van het anti-stress pakket:


Een aantal jaren geleden maakte ik ook een periode mee waarin ik veel druk en stress ervoer. Dit heeft bijna 5 jaar van mijn leven geduurd. Ik heb geleefd zonder bewust te zijn. Ik zou kunnen zeggen dat ik helemaal niet leefde.

Dit zijn jaren van mijn leven die ik nooit meer terug krijg. Ik wist niet hoe ik om moest gaan met de dingen die toen in mijn leven gebeurden....

Lees verder

Ik wilde niet meer geloven dat er geen verbetering mogelijk was. Het kan wel beter, veel beter.


Naast diverse cursussen over intuïtieve ontwikkeling en de opleiding tot Welness Masseur heb ik ook het diploma Mindfulnesstrainer MBSR. Al mijn ervaringen, vaardigheden en kennis zit verwerkt in deze reeks aan behandelingen.  De reacties van klanten zijn zeer positief.


In de afgelopen jaren heb ik meer dan 500 behandelingen verricht met mensen die zich aanmeldden vanwege stress. Stress die ze op hun schouders meedroegen vanuit het verleden of stress die in hun huidige situatie is ontstaan.


Mensen weten vaak niet meer wat te doen, krijgen het benauwd, gaan hyperventileren, worden angstig in het sociale leven en hebben minder waardering voor zichzelf. Lichamelijke klachten die bij stress horen zijn bijvoorbeeld een gespannen nek en schouders, hoofdpijn, eczeem, onverklaarde pijnen in het lichaam, slecht slapen en soms zelfs ernstige ziektes.


Stress is een veroorzaker van vele verschillende psychische, lichamelijke en emotionele klachten.

( Door middel van energetische healing kunnen deze klachten verminderen of zelfs geheel verdwijnen. Hierover kun je meer lezen op de pagina

healing en mijn ervaringen )


Door elke klant  aandacht te geven en verschillende behandelingen uit te proberen als ook door gesprekken met mensen, waarbij zij hun hart openden, heb ik veel geleerd. Uiteindelijk heb ik op basis hiervan een uniek pakket aan behandelingen en sessies samengesteld omdat ik heb gezien dat dit werkt en dat mensen na deze behandeling hun leven opnieuw oppakken en met een frisse blik verder gaan.


Het uiteindelijke resultaat is het ANTI-STRESS PAKKET van 8  behandelingen geworden. 

Tijdens de eerste sessie zullen we ook een begin maken aan jouw vision board, waaraan we als een rode draad tot de laatste sessie zullen werken. Een vision board is een middel om je dromen te visualiseren. Het activeert de onderbewuste drang om van je dromen werkelijkheid te maken. Het is een collage van de dingen die je wilt doen, die je wilt hebben en degene die je wilt zijn in je leven. Mensen staan vaker stil bij wat ze niet willen dan wat ze wel willen. Door het maken van een vision board sta je stil bij wat je juist wél wil!  Het is jouw bord met de dingen die jij wilt bereiken, dus jij bepaalt ook zelf hoe het eruit gaat zien!


De frequentie van afspraken bepalen we samen aan de hand van jouw klachten en hoeveel tijd je hebt. 

Bij dit pakket zijn een cd met meditaties en oefeningen om thuis te doen inclusief een vision board*, inbegrepen. 


Wil je stop zeggen tegen stress en jezelf helpen, eindelijk rust krijgen in jouw hoofd en lichaam?
 
Boek dan een  ANTI-STRESS PAKKET en ervaar zelf het verschil in je dagelijkse leven.

Voor meer informatie over hoe mijn behandelingen je kunnen helpen kunt u de pagina reactie van klanten raadplegen.   

Prijs:
De sessies duren ongeveer 2 uur,  prijs per sessies  € 119,00. 

Onderdelen van het anti stress pakket die je apart kunt boeken en als je voelt dat je alleen dit deel nodig hebt.

Reacties van klanten

Jetty

Amsterdam

Na mijn scheiding was ik in een rouwproces en had veel last van woede, verdriet, slapeloosheid, pijn in mijn hartstreek. Ik heb Enisa via het internet gevonden omdat ik een chakra healing wilde. Dit beviel zeer goed want ik sliep direct veel beter. Enisa raadde mij het antistresspakket aan. Ik heb dit pakket gedaan en ben een ander mens geworden. Dit is een combinatie van mindfulness, energetische therapie, meditatieoefeningen en op een andere manier naar je gedachten leren te kijken. Ik heb , samen met Enisa, een moodboards gemaakt zodat ik me bezig houd en focus op zaken die mij gelukkig maken. In combinatie met de fantastische healings is mijn gebroken hart genezen en daar ben ik Enisa zeer dankbaar voor. Ik kan haar iedereen aanraden.! 28-5-2018

M.Schouten

Amsterdam

Lieve Enisa dank je wel voor je liefdevolle ondersteuning in mijn proces. Ik ben een aantal weken bij je geweest en heb o.a. een mooi moodboard gemaakt over en voor mezelf. Ik zie er al dingen van gebeuren nu in de praktijk. Mijn jachtigheid van altijd maar moeten is weg en ik ga hierdoor relaxter door het leven nu. Ga door met je prachtige werk en tot de volgende keer!

V. Sardjoe
Amsterdam 
Een aantal jaren geleden kwam ik voor het eerst bij Enisa voor een healing massage. Ik merkte direct een verschil na de massage. Mijn lichamelijke klachten waren weg en ik had veel meer energie. Vanaf het begin had ik een goed gevoel bij Enisa. Enisa is vriendelijk, respectvol, gastvrij, deskundig en luistert naar je zonder te oordelen. Aan het begin van 2018 ben ik gestart met het anti-stress pakket. Mijn leven was uit balans en ik had moeite met normaal functioneren . Het anti-stress pakket heeft mij geholpen door terug te komen naar wie ik ben en hierdoor heb ik een nieuwe weg gevonden in mijn leven die ik vanaf nu zal bewandelen. Ik heb rust in mijn leven en voel me krachtig genoeg om tegenslagen in het leven te doorstaan met een positieve instelling. Heb je last van stress, een burn-out of neerslachtigheid dan raad ik het anti-stress pakket aan! 

Liset 

Amsterdam

Ik volg sinds december het Anti Stress treatment. Naast dat de healings of behandelingen er fijn zijn, is het uurtje over "hoe om te gaan met stress" echt een houvast voor me. Ik ga wekelijks en het is enorm waardevol. Ik loop er elke keer weer met een glimlach naar buiten. Het is leren en genieten tegelijk. ECHT EEN AANRADER. :)

M.L
Amsterdam
Ik ben recent bij Enisa geweest voor m'n derde anti-stress behandeling en ik ben bijzonder blij dat ik haar gevonden heb. Ze helpt me inzicht geven in mezelf en geeft me ook huiswerk mee. Ook heb ik een cd meegekregen met mooie meditaties. Ze leert me weer bewust worden van mezelf, hoe ik reageer op bepaalde dingen en vooral waarom en ook hoe ik daar anders mee om kan gaan. Ze is een ontzettend lieve vrouw en neemt ruim de tijd voor je. Ze begrijpt me echt en ik vind haar programma zeer veel belovend en ik heb er alle vertrouwen in. Ik kijk alweer uit naar de volgende keer. Ik kan iedereen die last heeft van stress, in mijn geval last van het verleden, echt aanraden om naar Enisa te gaan.
liefs
M.L.

Mensen breken niet omdat ze  zwak zijn 


Maar omdat ze veel te lang sterk waren