ENISA HEALING  &  MASSAGE  AMSTERDAM

ENERGETISCH THERAPEUT, GEDIPLOMEERD WELLNESS MASSEUR en MINDFULNESS TRAINER MBSR 
 Verlichting van fysieke en emotionele pijn, herstel van ziekte en ontspanning 

De behandeling


Ik doe de healing volgens geheel eigen methodes en met veel liefde en een open hart.


Tijdens een healing sessie laat je oude energie los. Hierbij kun je denken aan energie van overtuigingen die je bij je draagt, maar die eigenlijk niet meer bij je passen. Of energie van emoties (zoals verdriet, angst, boosheid), die niet meer voedend voor je is. Of energie van andere mensen die je ongewenst bij je bent blijven dragen.


Eerst reinig ik uw aura en uw lichaam van alle opgehoopte negatieve energie. Vervolgens scan ik het lichaam met mijn handen om te voelen waar de energetische blokkades zich bevinden in uw lichaam. Zo weet ik waar ik de energie naartoe moet sturen. Dan begin ik de healing en wanneer de energie van het universum door uw lichaam gaat stromen zult u dit meteen voelen als warmte en rustgevende liefdevolle energie.


De healing gebeurt in principe zonder lichamelijke aanrakingen. Een enkele keer kan het gebeuren dat ik mijn hand zachtjes voor een paar seconden op jouw lichaam plaats om beter in contact te komen. De behandeling vindt plaats in een warme en ontspannen atmosfeer en u houdt uw kleding gedurende de hele behandeling aan.Deze behandeling wordt veelal verspreidt over meerdere sessies. 


Als u in het ziekenhuis ligt en toch een healing wenst te ontvangen zal ik, ongeacht de ziekte, naar u toe komen en u ter plekke een healing geven. Ik heb al meerdere succesvolle behandelingen in een ziekenhuis setting mogen geven.


Hoe reageert je lichaam:

Ieder lichaam reageert anders op de behandeling. De één voelt warmte, de ander kou, sommigen vallen in een ontspannen slaap, anderen krijgen het gevoel dat ze zweven. De een krijgt een blij, de andere een liefdevol gevoel. Sommige mensen krijgen rillingen en van anderen gaan de spieren onwillekeurig bewegen. Het kan ook gebeuren dat je niets voelt, maar dat betekent niet dat je geen energie hebt gekregen. Energie krijg je namelijk altijd. Ik voel of je lichaam nog energie ontvangt en het lichaam pakt zelf de energie die het nodig heeft. Je kan nooit teveel krijgen. Na afloop van de behandeling zal de energie nog enkele dagen doorwerken. 


Effecten van de behandeling:

Je kan je na de behandeling direct beter voelen, maar soms komt het voor dat het een paar dagen duurt voor je het effect echt ervaart. Dit verschilt per aandoening. Het lichaam zorgt ervoor dat de energie op die plaatsen komt waar het precies nodig is.


Na de behandeling:

Het is belangrijk dat u na de behandeling lekker gaat ontspannen en veel water drinkt, zodat vrijgekomen afvalstoffen snel uw lichaam kunnen verlaten. 


Wat u kunt doen om het proces te ondersteunen:

U zult zelf ook actief moeten blijven werken aan uw herstel. Als uw dokter of wie dan ook u het advies heeft gegeven om bijvoorbeeld veel te bewegen of bepaalde dingen wel of niet te eten, dan moet u dat vooral blijven doen. Daarbij adviseer ik altijd dat u voldoende water blijft drinken en gezond probeert te eten. 

Voor prijzen klik hier.

Terug naar de pagina Healing


Terug naar Homepagina