ENISA HEALING  &  MASSAGE  AMSTERDAM

ENERGETISCH THERAPEUT, GEDIPLOMEERD WELLNESS MASSEUR en MINDFULNESS TRAINER MBSR 
 Verlichting van fysieke en emotionele pijn, herstel van ziekte en ontspanning 

De behandeling op afstand


Voor deze vorm van healing heb ik uw voor- en achternaam,  en een foto nodig. Ik doe de behandeling zoals altijd volgens mijn eigen methodes. Ik zal u op afstand gedurende  45 minuten energie sturen. Ik trek voor iedere persoon voldoende tijd uit en voer de behandeling met mijn volle aandacht uit, ongeacht of het een healing op afstand betreft of dat de persoon naast mij zit. Hoeveel sessies op afstand nodig zijn, hangt af van de aandoening waar u aan lijdt. Op mijn pagina Reacties van klanten kunt u meer lezen over mijn goede ervaringen met healing op afstand.Hoe gaat dit? Er zijn twee mogelijkheden:


1: We spreken een tijd af en ik heb een foto van u in mijn handen. Vervolgens neem ik vlak voor de afgesproken tijd contact met u op en praten we even door wat we gaan behandelen en wat de klachten van dat moment zijn en gaan we daarna zoals normaal ook in de praktijk zou gebeuren de behandelsessie beginnen. Als ik klaar ben met de behandeling neem ik weer contact met u op en kunnen we nog een gesprek hebben met elkaar om een en ander door te nemen.


2: Een andere methode die mogelijk prettig werkt is die met een beeldverbinding. Dan hebben we het intake gesprek en de behandeling tijdens de beeldverbinding. Bij voorkeur heeft u dan de mogelijkheid om ontspannen te kunnen liggen op de bank of bed. Na de behandeling hebben we nog een praatje en komt de behandeling weer ten einde.


Terug naar Healing pagina


Terug naar homepagina