top of page

Gezicht en Hoofdmassage Amsterdam 

Heerlijke ontspanningsmassage van het gezicht, hoofd- en nekspieren tot aan de schouders + Chakra Healing of Healing.  1u 30 min

Ben je toe aan rust en ontspanning? Of kamp je met fysieke of emotionele klachten? Je kunt bij mij terecht voor een heerlijke ontspannende zachte massage in combinatie met helende energie. Deze behandeling is specifiek gericht op het verkrijgen van rust in uw hoofd en geest, minder spanning en stress en minder  hoofdpijn. Hierdoor kunt u zich weer beter concentreren en helder denken.

 

Weinig mensen weten dat (ernstige) hoofdpijn, een stijve nek , concentratie- en geheugenproblemen meestal veroorzaak worden door negatieve gedachten, spanning en stress. Dit zorgt ervoor dat de spieren verkrampen die zich op het hoofd, in de nek, rond de kaken en in het gezicht bevinden en dit veroorzaakt dan hoofdpijnklachten.

Bij een hoofdmassage worden de marma punten van de nek, hoofd en gezicht op een rustgevende manier gemasseerd. Dit leidt snel tot een diepe ontspanning en afname van klachten. Na deze heerlijke massage van hoofd en gezicht is er weer ruimte voor nieuwe en positieve gedachten en gaan de spieren zich weer ontspannen.

bottom of page