top of page

  Anti Stress coaching sessies Amsterdam

OMGAAN MET STRESS EN GEDACHTEN

 In deze sessies leer je om bewust aanwezig te zijn in het hier en nu. Waardoor je meer rust en tevredenheid zult ervaren en meer vertrouwen zult krijgen in jezelf en de toekomst.

 Je kunt na deze sessies je leven weer oppakken en met een frisse blik verder gaan.  Ondersteund door Mindfulness Coaching, meditaties, Healing, Chakra healing. 

Meer liefde voor jezelf, meer rust, meer genieten van het leven, meer kracht.  

Kan dat?  Dat kan!

Voor veel van ons is angst dagelijks aanwezig in ons leven.

Vaak begint de dag met angstige gedachten:( ik wil niet te laat komen op mijn werk, wat als er een file is enz) vanuit die angst ontwikkelt zich stress. We gaan alles snel doen en blijven maar door rennen. Vervolgens kun je last krijgen van bijvoorbeeld maagkrampen, nervositeit en vermoeidheid.


Maak een einde aan deze manier van leven en begin Beginnen bewust te leven. Begin te genieten van de kleine momenten in een leven zonder stress.

Herken je jezelf in 3 onderstaande gevoelens en gedachten?

 • Ik heb last van een stress
 • Ik heb last van hartkloppingen
 • Ik voel me overspannen
 • Ik voel me ‘s morgens al moe
 • Ik heb het veel te druk
 • Ik raak in paniek van mijn eigen gedachten
 • Ik geniet helemaal nergens meer van
 • Er is vast iets mis met mij
 • Ik heb geen tijd voor mezelf
 • Ik voel me eenzaam
 • Ik ben ontevreden met mijn lijf
 • Ik ga met tegenzin naar m'n werk

Een gebrek aan zelfvertrouwen. Angst om keuzes te maken. Verwarring. De neiging machteloos te zijn. Deze gevoelens worden veroorzaakt door negatieve gedachten, die versterkt worden door stress.

Het goede nieuws is: Je hoeft niet in de huidige situatie te blijven als je je daar niet goed bij voelt.

Er zijn namelijk genoeg mogelijkheden om jezelf op een gezonde, evenwichtige manier uit deze situatie te bevrijden.

Ik kan je met dit behandelingenpakket helpen om anders in het leven te gaan staan.

Wat je gaat leren tijdens de anti stress sessies :

 • Omgaan met stress en druk
 • Omgaan met belemmerende gedachten over het verleden en heden
 • Loslaten van blokkades uit het verleden en heden
 • Jezelf leren waarderen en in jezelf gaan geloven
 • Leren positief te denken
 • Je leven opnieuw oppakken en met een frisse blik verder gaan     

Anti stress sessies, bestaan uit een voor jou gebalanceerde mix van onderstaande:

 • We gaan samen op zoek naar de blokkades (vanaf je eerste jaar van jouw leven) die jou tegenhouden vooruit te gaan in je leven
 • Mindfulness coaching, - leren leven met volle aandacht 
 • Verschillende specifieke geleide meditaties
 • Energetische Healings
 • Chakra Healings
 • Huiswerk opdrachten
 • Een maand na de laatste anti stress sessie neem ik contact met je op om te vragen hoe het met je gaat en geef ik je een healing op afstand gratis om af te sluiten.

Tijdens de eerste sessie zullen we ook een begin maken aan jouw vision board, waaraan we als een rode draad tot de laatste sessie zullen werken. Een vision board is een middel om je dromen te visualiseren. Het activeert de onderbewuste drang om van je dromen werkelijkheid te maken. Het is een collage van de dingen die je wilt doen, die je wilt hebben en degene die je wilt zijn in je leven. Mensen staan vaker stil bij wat ze niet willen dan wat ze wel willen. Door het maken van een vision board sta je stil bij wat je juist wél wil! Het is jouw bord met de dingen die jij wilt bereiken, dus jij bepaalt ook zelf hoe het eruit gaat zien!

De frequentie van afspraken bepalen we samen aan de hand van jouw klachten en hoeveel tijd je hebt.

Bij dit pakket zijn een usb met meditaties en oefeningen om thuis te doen inclusief een vision board*, inbegrepen.


Wil je stop zeggen tegen stress en jezelf helpen, eindelijk rust krijgen in jouw hoofd en lichaam?

Boek dan een ANTI STRESS  SESSIES en ervaar zelf het verschil in je dagelijkse leven.

Betalen per sessie.

Voor meer informatie over hoe mijn behandelingen je kunnen helpen kunt u de pagina reactie van klanten raadplegen.

Reacties van klanten

Jetty

Amsterdam

Na mijn scheiding was ik in een rouwproces en had veel last van woede, verdriet, slapeloosheid, pijn in mijn hartstreek. Ik heb Enisa via het internet gevonden omdat ik een chakra healing wilde. Dit beviel zeer goed want ik sliep direct veel beter. Enisa raadde mij het antistresspakket aan. Ik heb dit pakket gedaan en ben een ander mens geworden. Dit is een combinatie van mindfulness, energetische therapie, meditatieoefeningen en op een andere manier naar je gedachten leren te kijken. Ik heb , samen met Enisa, een moodboards gemaakt zodat ik me bezig houd en focus op zaken die mij gelukkig maken. In combinatie met de fantastische healings is mijn gebroken hart genezen en daar ben ik Enisa zeer dankbaar voor. Ik kan haar iedereen aanraden.! 28-5-2018


M.Schouten

Amsterdam

Lieve Enisa dank je wel voor je liefdevolle ondersteuning in mijn proces. Ik ben een aantal weken bij je geweest en heb o.a. een mooi moodboard gemaakt over en voor mezelf. Ik zie er al dingen van gebeuren nu in de praktijk. Mijn jachtigheid van altijd maar moeten is weg en ik ga hierdoor relaxter door het leven nu. Ga door met je prachtige werk en tot de volgende keer!


V. Sardjoe

Amsterdam

Een aantal jaren geleden kwam ik voor het eerst bij Enisa voor een healing massage. Ik merkte direct een verschil na de massage. Mijn lichamelijke klachten waren weg en ik had veel meer energie. Vanaf het begin had ik een goed gevoel bij Enisa. Enisa is vriendelijk, respectvol, gastvrij, deskundig en luistert naar je zonder te oordelen. Aan het begin van 2018 ben ik gestart met het anti-stress pakket. Mijn leven was uit balans en ik had moeite met normaal functioneren . Het anti-stress pakket heeft mij geholpen door terug te komen naar wie ik ben en hierdoor heb ik een nieuwe weg gevonden in mijn leven die ik vanaf nu zal bewandelen. Ik heb rust in mijn leven en voel me krachtig genoeg om tegenslagen in het leven te doorstaan met een positieve instelling. Heb je last van stress, een burn-out of neerslachtigheid dan raad ik het anti-stress pakket aan!


Liset

Amsterdam

Ik volg sinds december het Anti Stress treatment. Naast dat de healings of behandelingen er fijn zijn, is het uurtje over "hoe om te gaan met stress" echt een houvast voor me. Ik ga wekelijks en het is enorm waardevol. Ik loop er elke keer weer met een glimlach naar buiten. Het is leren en genieten tegelijk. ECHT EEN AANRADER. :)


M.L

Amsterdam

Ik ben recent bij Enisa geweest voor m'n derde anti-stress behandeling en ik ben bijzonder blij dat ik haar gevonden heb. Ze helpt me inzicht geven in mezelf en geeft me ook huiswerk mee. Ook heb ik een cd meegekregen met mooie meditaties. Ze leert me weer bewust worden van mezelf, hoe ik reageer op bepaalde dingen en vooral waarom en ook hoe ik daar anders mee om kan gaan. Ze is een ontzettend lieve vrouw en neemt ruim de tijd voor je. Ze begrijpt me echt en ik vind haar programma zeer veel belovend en ik heb er alle vertrouwen in. Ik kijk alweer uit naar de volgende keer. Ik kan iedereen die last heeft van stress, in mijn geval last van het verleden, echt aanraden om naar Enisa te gaan.

liefs

M.L.

Mensen breken niet omdat ze zwak zijn

Maar omdat ze veel te lang sterk waren

bottom of page