top of page

FAQ - VEELGESTEDE  VRAGEN

 1 ) Wat is Healing?

Healings worden met verschillende namen aangeduid; healing , reiki, bio-energie, holistische healing, etc. Het gaat uiteindelijk allemaal om de zelfde liefdevolle levensenergie die afkomstig is uit het universum en die voor iedereen beschikbaar is. Het verschil zit met name in de naam en door wie de healing gedaan wordt.

Healings en chakra healings doe ik al jaren. Hierbij heb ik klanten op allerlei gebieden zien profiteren van de behandelingen. In eerste instantie bij fysieke klachten, emotionele klachten, ziekte en stress. Daarnaast hebben ze echter ook effect op je spirituele groei. Mensen functioneren beter op gebied van werk, liefde en sociale contacten. Bepaalde deuren kunnen onverwachts open gaan en mensen lijken op je pad te komen die je verder helpen op je levenspad. Ik hoor vaak van klanten dat ze meer zin in het leven hebben, helderder denken en meer gemotiveerd zijn om hun doelen te bereiken.


2 )Wat is het verschil tussen Healing en Chakra Healing?

Er is geen groot verschil tussen de twee. Bij beide varianten wordt de geest, het lichaam en de aura gezuiverd. Bij beide ontvang krijg je positieve helende energie. Deze werkt waar jij die nodig hebt.

Tijdens een healing concentreer ik me meer op genezing van fysieke en/of emotionele klachten.

Tijdens een chakra healing ligt de focus op balanceren van de chakras en verwijderen van blokkades hierin. Blokkades ontstaan bijvoorbeeld door traumatische ervaringen, teleurstellingen, negatieve gedachten, etc. Wanneer de chakras gebalanceerd draaien en gebalanceerd open zijn kan de energie zonder blokkades stromen.


3) Welke behandeling moet ik boeken?

Hieronder volgt een overzicht van de behandelingen met de klachten waarbij ze helpen.


Healing

Als je last hebt van stress, slapeloosheid, hoofdpijn, hartkloppingen, maag- en of darmklachten, blaasontsteking, verschillende ontstekingen in het lichaam, blessures, pijnlijke spieren, pijnlijke plekken. Healing helpt ook bij het sneller herstellen na de operatie etc.

Meer lezen klik hier


Chakra healing

Als je voelt dat je niet lekker in de vel zit, last heb van depressieve gevoelens, geen zin meer hebben, vermoeidheid, verdriet, stress, boosheid, teleurstellingen moet verwerken, boek dan een chakra healing. Er zitten dan mogelijk een of meer blokkades in je chakra’s.

Combinatie gezicht- en hoofdmassage met healing

Als je last hebt van stress, hoofdpijn, slechte concentratie, spanning in de kaak en of onrustige gedachten.

Meer lezen klik hier


Blokkades loslaten sessies

Als je steeds maar weer probeert nieuwe doelen te bereiken, weer probeert te genieten van het leven, weer gelukkig te zijn, maar elke keer is er iets dat dit blokkeert of er lijken deuren dicht te gaan in plaats van open, dan boek je deze sessies.

Meer lezen klik hier


Anti stress sessies

Als je veel last hebt van stress en spanning en je weet niet hoe je hier mee om moet gaan, veel negatieve gedachten waarvan je slapeloze nachten hebt, paniekerig voelt, last hebt van hartkloppingen, benauwd voelt, last hebt van hyperventilatie, gevoel dat je jezelf bent kwijtgeraakt , je sociale leven niet meer is zoals vroeger en je weet niet welke deur je openen moet om je gelukkig te voelen. Boek dan anti stress sessies.

Meer lezen klik hier


4) Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Het is heel moeilijk op voorhand te zeggen hoeveel behandelingen er nodig zijn voor volledig herstel. Je kunt het vergelijken met een bezoek aan de fysiotherapeut of psycholoog. Soms heb je genoeg aan 1 behandeling soms drie of vier behandelingen, soms zijn er meer nodig, afhankelijk van de ernst van de klachten en hoe lang je er al mee rondloopt.

Wel zal je vanaf de eerste behandeling merken dat je vooruit gaat en je beter gaat voelen.


5) Geeft u Chakra Healing en Healings in de Engelse taal?

Ik spreek helaas geen Engels, maar gelukkig zijn deze behandelingen onafhankelijk van taal. De klachten bespreken we met behulp van Google Translate en daarna kan ik u gewoon behandelen.

Unfortunately I don't speak English, but these treatments are not dependant of the spoken language. We discuss the current issues with Google Translate and after that I can start the treatment.

bottom of page