top of page

Ontspanning massages Amsterdam

Rug massage allen voor vrouwen

Wat ik bied:

Ontspanning massage van gezicht, hoofd, nek en schouders van 50 min

Ontspanningsmassage van rug, schouders nek en hoofd van 50 min 

Ontspanning massage van rug, schouders, nek, hoofd en gezicht van 1uur 30 min

Daarbij bied ik ook gecombineerde behandelingen waarbij ik zowel massage als helende energie toe pas. In dit geval begin ik eerst met de massage omdat uw lichaam hierna volledig ontspannen zal zijn en daardoor goed de energie zal opnemen. Al deze verschillende vormen zullen ook verschillende effecten op het lichaam hebben en op verschillende niveaus doorwerken. Het werkt o.a. op de spieren, huid, gewrichten, pezen, luchtwegen en de bloedsomloop. De energie in het lichaam gaat beter stromen en de pijn en klachten zullen afnemen.

Heerlijke ontspanningsmassage van het gezicht, hoofd- en nekspieren tot aan de schouders + Chakra Healing of Healing van 1uur 30 min

Ben je toe aan rust en ontspanning? Of kamp je met fysieke of emotionele klachten? Je kunt bij mij terecht voor een heerlijke ontspannende zachte massage in combinatie met helende energie. Deze behandeling is specifiek gericht op het verkrijgen van rust in uw hoofd en geest, minder spanning en stress en minder  hoofdpijn. Hierdoor kunt u zich weer beter concentreren en helder denken.

Hoofdpijn, een stijve nek , concentratie- en geheugenproblemen meestal veroorzaak worden door negatieve gedachten, spanning en stress. Dit zorgt ervoor dat de spieren verkrampen die zich op het hoofd, in de nek, rond de kaken en in het gezicht bevinden en dit veroorzaakt dan hoofdpijnklachten.

Bij een hoofdmassage worden de marma punten van de nek, hoofd en gezicht op een rustgevende manier gemasseerd. Dit leidt snel tot een diepe ontspanning en afname van klachten. Na deze heerlijke massage van hoofd en gezicht is er weer ruimte voor nieuwe en positieve gedachten en gaan de spieren zich weer ontspannen.

 

Heerlijke ontspanningsmassage van rug, schouders nek en hoofd 

Deze massage is allen voor vrouwen

Deze massage  is  een krachtige manier om te ontspannen van de werkdruk en het dagelijkse leven, en zorgt ervoor dat jij de negatieve energie kan loslaten.

De massage bestaat uit zachte aanrakingen van het lichaam, systematisch over de huid te wrijven, te strijken, te drukken, kloppen of de huid te kneden.

bottom of page