top of page

Chakra healing Amsterdam

Chakra Healing

Chakra Healing

Ieder chakra heeft zijn specifieke eigenschap, die zijn uitwerking heeft op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau . Chakra healing zorgt voor opheffing van blokkades, het neutraliseren van negatieve energie en het aanvullen van positieve levensenergie.

 

Tijdens een chakra healing sessie lig je op de behandeltafel terwijl ik met mijn handen langs alle chakra's ga. Je zal je helemaal gaan ontspannen en soms komen er direct al onderdrukte emoties los. Doordat de energie weer gaat stromen voelt een chakra behandeling als een grote bevrijding. Verdriet, pijn, woede en teleurstelling maken plaats voor nieuwe energie, energie die vreugde, blijdschap en ontspanning brengt.

Voor meer informatie over hoe mijn behandelingen je kunnen helpen kunt u de pagina

reactie van klanten raadplegen.

Over Chakra's

Chakra's kun je visualiseren als een soort van energetische trechters die als een wiel draaien (chakra betekent wiel in het Sanskriet). Via deze trechters absorberen wij energie uit de kosmos en gebruiken deze voor al onze fysieke, emotionele, mentale en spirituele processen.

De zeven hoofdchakra’s 1. Wortelchakra, 2. Sacraalchakra, 3. Navel/milt chakra, 4. Hartchakra, 5. Keelchakra, 6. Voorhoofdschakra, 7. Kruinchakra, hebben hun plaats in het fysieke lichaam in die gebieden waar de belangrijkste zenuwknooppunten voorkomen. Van hieruit verdelen de chakra’s hun energie.

 

Elke chakra bestaat uit twee delen. Aan de voorkant van het lichaam draait ‘een wiel’ en aan de achterkant draait zijn tegenhanger. Samen vormen zij één chakra. Het is belangrijk dat de voor- en achterkant van een chakra met elkaar in balans zijn, op die manier voorzien zij het lichaam het beste van energie. De voorkant staat voor de ‘gevoelskant’, de chakra’s aan de achterkant van het lichaam vertegenwoordigen de ‘wilskant’. De stuitchakra en de kruinchakra – de laagste en de hoogste chakra in het lichaam - zijn de enige energiecentra waarvan het brede gedeelte van de trechter naar beneden respectievelijk naar boven wijst. Alle andere chakra’s staan dwars op het lichaam.

Voor prijzen en behandelduur klik hier.

bottom of page