top of page

Energetische blokkades opheffen

Acepteren, vergeven en dan loslaten.

Loslaten

Blokkades opheffen

Als je voelt dat er ergens een blokkade zit,  dat je niet vooruit komt in het leven, als je merkt dat deuren zich steeds voor je sluiten en dingen niet lukken, dan is het mogelijk dat je nog steeds ergens diep van binnen iets uit het verleden of heden vasthoudt. Dit kan verdriet, pijn, boosheid of ontevredenheid over een gebeurtenis zijn. Het kan ook gaan over herinneringen uit je kindertijd. Dat hoeven geen slechte herinneringen te zijn. Ook te veel vasthouden aan mooie herinneringen kan een blokkade opleveren. Zo kun je ongemerkt jarenlang blijven steken op dezelfde plek.


 Loslaten betekent niet dat je het moet vergeten, loslaten betekent voor je eigen geluk kiezen en verder gaan met je leven.


Wil jij hierbij ondersteund worden, boek dan Loslaten sessies.Blokkades opheffen sessies, bestaan uit een voor jou gebalanceerde mix van onderstaande:

 In de  eerste 2 sessies combineren we meditaties met healings of chakra healings, bij 3e sessie twee meditatie zonder healing en 4e sessie behandeling van 1 uur chakra healing. Deze sessies  helpen bij het verwerken van pijnlijke gebeurtenissen,  je innerlijke kind ontmoeten en helen, blokkades uit het vorige levens, uit het verleden,  en uit het heden weghalen ,  jezelf vergeven en emoties balanceren.

Eerste drie sessies van 1 uur 30 min, peer sessies €130,00, 4e sessie  behandeling van  1 uur chakra healing € 85,00
 

bottom of page