top of page

Energetische blokkades opheffen

Acepteren, vergeven en dan loslaten.

Loslaten

Blokkades opheffen

Als je voelt dat er ergens een blokkade zit,  dat je niet vooruit komt in het leven, als je merkt dat deuren zich steeds voor je sluiten en dingen niet lukken, dan is het mogelijk dat je nog steeds ergens diep van binnen iets uit het verleden of heden vasthoudt. Dit kan verdriet, pijn, boosheid of ontevredenheid over een gebeurtenis zijn. Het kan ook gaan over herinneringen uit je kindertijd. Dat hoeven geen slechte herinneringen te zijn. Ook te veel vasthouden aan mooie herinneringen kan een blokkade opleveren. Zo kun je ongemerkt jarenlang blijven steken op dezelfde plek.


 Loslaten betekent niet dat je het moet vergeten, loslaten betekent voor je eigen geluk kiezen en verder gaan met je leven.


Wil jij hierbij ondersteund worden, boek dan Loslaten sessies.Loslaten sessies, bestaan uit een voor jou gebalanceerde mix van onderstaande:

 In de  4  sessies combineren we meditaties met healings of chakra healings. Deze sessies  helpen bij het verwerken van pijnlijke gebeurtenissen,  je innerlijke kind ontmoeten en helen, blokkades uit het verleden en uit het heden weghalen ,  jezelf vergeven en emoties balanceren.

bottom of page