ENISA HEALING  &  MASSAGE  AMSTERDAM

ENERGETISCH THERAPEUT, GEDIPLOMEERD WELLNESS MASSEUR en MINDFULNESS TRAINER MBSR 
 Verlichting van fysieke en emotionele pijn, herstel van ziekte en ontspanning 

 Healing Amsterdam

Healing in mijn praktijk

Energetische  Healing 


Ik beschik al van kinds af aan over de gave om geneeskrachtige energie via mijn handen te laten stromen en door te geven aan anderen. Sinds 20..  Doe ik dit met veel liefde in mijn praktijk en ook op afstand.


Inmiddels heb ik vele jaren ervaring als healer en kan ik zeggen dat energetische healing effectief is bij het behandelen van klachten als:

vermoeidheid, stress, fysieke pijn, slapeloosheid, ziekte,  hartkloppingen etc. Sinds kort help ik ook mensen met restklachten na corona. Met de healings zorg vindt er sneller herstel plaats. Klachten verminderen of zijn volledig genezen.GOED TE WETEN 


Jezelf een healing gunnen een keer per maand is goed voor lichaam en geest.  Hiermee worden de negatieve energie en blokkades die we in het dagelijks leven opdoen weggenomen. Daarvoor in de plaats krijg je meer ontspanning, een gereinigde aura en word je weer opgeladen met gezuiverde genezende energie. Je zult merken dat je lekkerder in je vel zit en in plaats van negatieve gedachten een positievere blik op het leven zult krijgen


Hieronder twee korte video's van ervaringen met mijn healing.
Voor nog meer reacties van klanten kan je hier verder lezen.


Healing in mijn praktijk

De Behandeling Healing


Tijdens een healing sessie laat je oude negatieve energie los en krijg je er positieve energie voor terug. Hierbij kun je denken aan het loslaten van negatieve emoties zoals verdriet, angst, frustratie en boosheid. Of energie van andere mensen die je ongewenst bij je bent blijven dragen. Als de oude energie weg is, is er weer ruimte voor positieve energie.

 chakra's -Chakra healing

Chakra Healing


Iedere chakra heeft zijn specifieke eigenschap, die zijn uitwerking heeft op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau . Chakra healing zorgt voor opheffing van blokkades, het neutraliseren van negatieve energie en het aanvullen van positieve levensenergie.
Enisa in praktijk

Healing op afstand


Ik zal u op afstand gedurende  45 minuten energie sturen.
 Ik trek voor iedere persoon voldoende tijd uit en voer de behandeling met mijn volle aandacht uit, ongeacht of het een healing op afstand betreft of dat de persoon naast mij zit.