ENISA HEALING  &  MASSAGE  AMSTERDAM

ENERGETISCH THERAPEUT, GEDIPLOMEERD WELLNESS MASSEUR en MINDFULNESS TRAINER MBSR 
 Verlichting van fysieke en emotionele pijn, herstel van ziekte en ontspanning 

Energetische Healing

Healing in mijn praktijk

Helende Energie: Healing

Door gebruik te maken van mijn handen kan ik voelen op welke plekken het lichaam energie nodig heeft om te kunnen herstellen.


Ik beschik al van kinds af aan over de bijzondere gave om mensen geneeskrachtige energie te geven die via mijn handen stroomt.  De helende energie vol liefde en kracht, geef ik door uit het universum, Goddelijke energie. 

Ik geef de behandeling met behulp van een door mijzelf ontwikkelde, zeer effectieve methode. Ik geef deze healings in mijn praktijk, maar ook op afstand.  

Met het doorgeven van energie via mijn handen, bied ik ondersteuning aan het genezingsproces en het help ik bij het opheffen van energetische blokkades. Ik heb al veel mensen kunnen helpen bij uiteenlopende klachten en ziekten. Dit varieerde van hoofdpijn, stress en rugpijn tot zeer ernstige ziektes.


Ik geef de healings uit liefde en hoop met heel mijn hart dat ik zoveel mogelijk mensen zal helpen.

Het is namelijk niet alleen voor u heel mooi als u van uw klachten af komt, het is voor mij ook een geschenk waar ik veel voldoening uit haal. 

GOED TE WETEN 


Jezelf elke maand een healing en/of massage behandeling gunnen is goed voor lichaam en geest. Hiermee worden de negatieve energie en blokkades die we in het dagelijks leven opdoen weggenomen. Daarvoor in de plaats krijg je meer ontspanning, een gereinigde aura en word je weer opgeladen met gezuiverde genezende energie. Je zult merken dat je lekkerder in je vel zit en in plaats van negatieve gedachten een positievere blik op het leven zult krijgen


Voor herstel, genezing en verlichten van pijn raad ik aan om meer behandelingen in korte tijd achter elkaar te doen en geen lange pauzes tussen behandelingen te nemen. In mijn ervaring levert een dergelijke aanpak de beste resultaten op. U kunt dan bijvoorbeeld kiezen voor wekelijkse behandelingen. Hoeveel healing behandelingen nodig zijn zal afhangen van de specifieke kwaal en uw eigen lichaam. 


Hieronder twee korte video's van ervaringen met mijn healing.
Voor nog meer reacties van klanten kan je hier verder lezen.


Healing in mijn praktijk

De Behandeling Healing


Ik geef de healing volgens geheel eigen methodes, mijn gave en met veel liefde en een open hart.

Tijdens een healing sessie laat je oude negatieve energie los en krijg je er positieve energie voor terug. Hierbij kun je denken aan het loslaten van negatieve emoties zoals verdriet, angst, frustratie en boosheid. Of energie van andere mensen die je ongewenst bij je bent blijven dragen. Als de oude energie weg is, is er weer ruimte voor positieve energie. Ik ga u die geven.

 chakra's -Chakra healing

Chakra Healing


Iedere chakra heeft zijn specifieke eigenschap, die zijn uitwerking heeft op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau . Chakra healing zorgt voor opheffing van blokkades, het neutraliseren van negatieve energie en het aanvullen van positieve levensenergie.

Enisa in praktijk

Healing op afstand


Ik zal u op afstand gedurende  45 minuten energie sturen.
 Ik trek voor iedere persoon voldoende tijd uit en voer de behandeling met mijn volle aandacht uit, ongeacht of het een healing op afstand betreft of dat de persoon naast mij zit.