top of page

Healing Amsterdam

Healing

Energetische Healing

Ik beschik al van kinds af aan over de gave om geneeskrachtige energie via mijn handen door te geven aan anderen. Sinds 2014  doe ik dit met veel liefde in mijn praktijk. Wanneer nodig  kunnen healings ook ook op afstand gegeven worden.

Inmiddels heb ik vele jaren ervaring als healer en kan ik zeggen dag energetische healing effectief is bij het behandelen van klachten als: vermoeidheid, stress, fysieke pijn, slapeloosheid, hoofdpijn,  hartkloppingen, darm en maagklachten, blaasontsteking, huiduitslag, verschillende ontstekingen in het lichaam, blessures, etc.

Met de healings  vindt er sneller herstel plaats en klachten verminderen .

Healing maakt dat je bewustzijn en onderbewustzijn samenwerken. Daardoor word je meer ontspannen en kun je meer open staan om energie te ontvangen. 

De Healing sessie

Tijdens een healing sessie laat je oude energie los. Hierbij kun je denken aan energie van overtuigingen die je bij je draagt, maar die eigenlijk niet meer bij je passen. Of energie van emoties (zoals verdriet, angst, stress, boosheid), die niet meer voedend voor je is. Of energie van andere mensen die je ongewenst bij je bent blijven dragen.

Eerst reinig ik uw aura en uw lichaam van alle opgehoopte negatieve energie. Vervolgens scan ik het lichaam met mijn handen om te voelen waar de energetische blokkades zich bevinden in uw lichaam. Zo weet ik waar ik de energie naartoe moet sturen.

Dan begin ik de healing en wanneer de energie door uw lichaam gaat stromen zult u dit meteen voelen als warmte en rustgevende energie.

De healing gebeurt in principe zonder lichamelijke aanrakingen. Een enkele keer kan het gebeuren dat ik mijn hand zachtjes voor een paar seconden op uw lichaam plaats om beter in contact te komen. De behandeling vindt plaats in een warme en ontspannen atmosfeer.

Hoe reageert je lichaam:

Ieder lichaam reageert anders op de behandeling. De één voelt warmte, de ander kou, sommigen vallen in een ontspannen slaap, anderen krijgen het gevoel dat ze zweven. De een krijgt een blij, de andere een liefdevol gevoel. Sommige mensen krijgen rillingen en van anderen gaan de spieren onwillekeurig bewegen. Na afloop van de behandeling zal de energie nog enkele dagen doorwerken. 

Effecten van de behandeling:

Je kan je na de behandeling direct beter voelen, maar soms komt het voor dat het een paar dagen duurt voor je het effect echt ervaart. Dit verschilt per aandoening. Het lichaam zorgt ervoor dat de energie op die plaatsen komt waar het precies nodig is.

Na de behandeling:

Het is belangrijk dat u na de behandeling lekker gaat ontspannen en veel water drinkt, zodat vrijgekomen afvalstoffen snel uw lichaam kunnen verlaten. 

Jezelf elke maand een healing  gunnen is goed voor lichaam en geest. Hiermee worden de negatieve energie en blokkades die we in het dagelijks leven opdoen weggenomen. Daarvoor in de plaats krijg je meer ontspanning, een gereinigd aura en word je weer opgeladen met  energie. Je zult merken dat je lekkerder in je vel zit en in plaats van negatieve gedachten een positievere blik op het leven zult krijgen.

Hieronder twee korte video's van ervaringen met mijn healing.

Veel meer kunt u lezen op mijn web site bij reactie van klanten en op Google, bij welke klachten heb ik geholpen.

Healing op afstand

Ik zal u op afstand gedurende  

45 minuten energie sturen.

Ik trek voor iedere persoon voldoende tijd uit en voer de behandeling met mijn volle aandacht uit, ongeacht of het een healing op afstand betreft of dat de persoon naast mij zit.

Chakra Healing

Iedere chakra heeft zijn specifieke eigenschap, die zijn uitwerking heeft op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau . Chakra healing zorgt voor opheffing van blokkades, het neutraliseren van negatieve energie en het aanvullen van positieve levensenergie.

bottom of page