Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

ENISA HEALING & MASSAGE AMSTERDAM

ENERGETISCH THERAPEUT, GEDIPLOMEERD WELLNESS MASSEUR en MINDFULNESS TRAINER MBSR

Verlichting van fysieke en emotionele pijn, herstel van ziekte en ontspanning 

Healing Amsterdam

Contact / Afspraak

Energetische Healing

Ik beschik al van kinds af aan over de gave om geneeskrachtige energie via mijn handen te laten stromen en door te geven aan anderen. Sinds 2014 doe ik dit met veel liefde in mijn praktijk en ook op afstand.

Inmiddels heb ik vele jaren ervaring als healer en kan ik zeggen dat energetische healing effectief is bij het behandelen van klachten als:

emotionele pijn, vermoeidheid, stress, fysieke pijn, slapeloosheid, ziekte, hartkloppingen, spierklachten, darm en maagklachten, blaasontsteking, huiduitslag, verschillende ontstekingen in het lichaam, blessures, bronchitis etc. Sinds kort help ik ook mensen met restklachten na corona zoals hoofdpijn en vermoeidheid.

Healing maakt dat je bewustzijn en onderbewustzijn samenwerken. Daardoor word je meer ontspannen en kun je meer open staan om energie te ontvangen. Door de healings vindt er sneller herstel plaats, klachten verminderen of raken volledig genezen.

Hoeveel behandelingen er nodig zijn om de pijn en klachten te verminderen of om volledig te genezen, hangt af van de soort klachten die je hebt en hoe lang je deze al hebt. Bij sommigen zijn er al goede resultaten zichtbaar na 3 behandelingen, bij sommigen na 5 en bij anderen na 10 behandelingen of meer.  

GOED TE WETEN


Jezelf elke maand een healing en/of massage behandeling gunnen is goed voor lichaam en geest. Hiermee worden de negatieve energie en blokkades die we in het dagelijks leven opdoen weggenomen. Daarvoor in de plaats krijg je meer ontspanning, een gereinigde aura en word je weer opgeladen met gezuiverde genezende energie. Je zult merken dat je lekkerder in je vel zit en in plaats van negatieve gedachten een positievere blik op het leven zult krijgen.


Hieronder twee korte video's van ervaringen met mijn healing.

Voor nog meer reacties van klanten kan je hier verder lezen.

De Behandeling Healing

Tijdens een healing sessie laat je oude negatieve energie los en krijg je er positieve energie voor terug. Hierbij kun je denken aan het loslaten van negatieve emoties zoals verdriet, angst, frustratie en boosheid. Of energie van andere mensen die je ongewenst bij je bent blijven dragen. Als de oude energie weg is, is er weer ruimte voor positieve energie.

Meer informatie over de behandeling

Chakra Healing

Iedere chakra heeft zijn specifieke eigenschap, die zijn uitwerking heeft op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau . Chakra healing zorgt voor opheffing van blokkades, het neutraliseren van negatieve energie en het aanvullen van positieve levensenergie.

Meer informatie over Chakra Healing

Healing op afstand

Ik zal u op afstand gedurende 30 tot 45 minuten energie sturen.

Ik trek voor iedere persoon voldoende tijd uit en voer de behandeling met mijn volle aandacht uit, ongeacht of het een healing op afstand betreft of dat de persoon naast mij zit.

Meer informatie over Healing op afstand

Afspraak maken