top of page

De Healing sessie

Healing in de praktijk

Healing in mijn praktijk

Tijdens een healing sessie laat je oude energie los. Hierbij kun je denken aan energie van overtuigingen die je bij je draagt, maar die eigenlijk niet meer bij je passen. Of energie van emoties (zoals verdriet, angst, stress, boosheid), die niet meer voedend voor je is. Of energie van andere mensen die je ongewenst bij je bent blijven dragen.

Eerst reinig ik uw aura en uw lichaam van alle opgehoopte negatieve energie. Vervolgens scan ik het lichaam met mijn handen om te voelen waar de energetische blokkades zich bevinden in uw lichaam. Zo weet ik waar ik de energie naartoe moet sturen.

Dan begin ik de healing en wanneer de energie door uw lichaam gaat stromen zult u dit meteen voelen als warmte en rustgevende energie.

De healing gebeurt in principe zonder lichamelijke aanrakingen. Een enkele keer kan het gebeuren dat ik mijn hand zachtjes voor een paar seconden op uw lichaam plaats om beter in contact te komen. De behandeling vindt plaats in een warme en ontspannen atmosfeer.

Hoe reageert je lichaam:

Ieder lichaam reageert anders op de behandeling. De één voelt warmte, de ander kou, sommigen vallen in een ontspannen slaap, anderen krijgen het gevoel dat ze zweven. De een krijgt een blij, de andere een liefdevol gevoel. Sommige mensen krijgen rillingen en van anderen gaan de spieren onwillekeurig bewegen. Na afloop van de behandeling zal de energie nog enkele dagen doorwerken. 

Effecten van de behandeling:

Je kan je na de behandeling direct beter voelen, maar soms komt het voor dat het een paar dagen duurt voor je het effect echt ervaart. Dit verschilt per aandoening. Het lichaam zorgt ervoor dat de energie op die plaatsen komt waar het precies nodig is.

Na de behandeling:

Het is belangrijk dat u na de behandeling lekker gaat ontspannen en veel water drinkt, zodat vrijgekomen afvalstoffen snel uw lichaam kunnen verlaten. 

Voor prijzen klik hier.

bottom of page