top of page
foto van mijzelf

Klachten waarbij ik al geholpen heb zijn

Hoofdpijn

Verlichting van pijn bij terminale ziekte

 • Pijn in de nek
 • Pijn in de schouders
 • Stress
 • Vermoeidheid
 • Astmatische Bronchitis
 • Allergieën
 • Carpaletunnelsyndroom
 • Botbreuk (verlichting van pijn en versneld herstel)
 • Versneld herstel na een medische ingreep
 • Pijnlijke spieren en gewrichten
 • Lusteloosheid

Voor en tijdens behandeling ( wond genezen en verdween na een aantal healing behandelingen )

exceem voor de behandeling

Stress:

Het leven is een geschenk daarom moeten wij er zuinig op zijn.

In het dagelijks leven worden we vaak blootgesteld aan stress. Deze kan verschillende oorzaken hebben, maar ons lichaam reageert er in alle gevallen hetzelfde op. Elke vorm van stress kost namelijk energie en langdurige stress put u op den duur uit. Dit kunt u op verschillende gebieden gaan merken. Op emotioneel, fysiek of vlak. Met behulp van de helende energie die door mijn handen stroomt kan ik er voor zorgen dat stress klachten verdwijnen.

 

Pijn door een hernia:

Een goede vriend heeft maanden lang letterlijk krom gelopen van de pijn als gevolg van een hernia. De uitstraling in de benen was ondragelijk. Hoe sceptisch hij ook was, onder het mom van baat het niet, schaadt het niet, heb ik hem de energie gegeven. Na een aantal behandelingen was de pijn zover gezakt dat hij weer kon lopen zonder pijn.

 

Suikerziekte:

Met succes heb ik m'n eigen broer geholpen die geconfronteerd werd met de diagnose suikerziekte, bij hem was een suikerspiegel van 16 gemeten. Als gevolg hiervan had hij ook veel zenuwpijn in zijn benen en voeten en kon hij slecht slapen. Na slechts 3 weken intensief behandelen, was zijn suikerspiegel weer gedaald tot onder de 6 en is de pijn in zijn benen en voeten verdwenen. Nu de pijn weg is kan hij ook weer normaal slapen.

 

Bijna fatale longontsteking:

Een van mijn goede vrienden uit Assen worstelde al lange tijd met verschillende gezondheidsproblemen en toen hij voor de zoveelste keer weer in het ziekenhuis belandde met een longontsteking, meldden de doktoren niets meer voor hem te kunnen betekenen. Hij kon elk moment wegzakken in een coma. Zij vertelden hem en zijn familie dat hij waarschijnlijk nog maar zeer kort te leven had en adviseerde hun om zich te gaan voorbereiden op het afscheid. Zijn familieleden belden mij huilend op en vertelden mij over zijn toestand. Ik was erg van streek door dit nieuws en ik zei dat ik meteen naar ze toe zou komen om ze bij te staan in deze zware tijd. Ik ben diezelfde dag naar Assen afgereisd en heb hem in het ziekenhuis bezocht. Ik heb hem gevraagd of ik mijn handen op hem mocht leggen om iets te proberen. Ik heb hem niet uitgelegd wat ik precies aan het doen was. Die dag heb ik hem twee keer bezocht en de volgende dag nog een keer. De volgende dag is hij al opgestaan uit bed, heeft zelf gedoucht en een stukje gewandeld door het ziekenhuis. De dokters haalden hem van de apparatuur af en deden verschillende tests. Ze lieten hem weten dat hij naar huis mocht en dat er geen spoor meer over was van zijn ziekte. Zij konden dit op geen enkele manier verklaren! Ik was dolgelukkig toen ik dit nieuws hoorde en zijn familie natuurlijk ook.

 

Tumor:

In een geval heb ik gewerkt met iemand die een hersentumor had die niet geheel verwijderd kon worden door middel van een operatie. Ik kan met veel blijdschap in mijn hart zeggen dat de tumor gekrompen is tot een zeer klein formaat. Daarbij zijn de klachten waarmee deze persoon kampte na de operatie, zoals lichte epileptische aanvallen, moeite met spreken en depressie volledig verdwenen. Via deze weg wil ik deze lieve vrouw en haar zus hartelijk bedanken dat zij bereid zijn geweest hun ervaringen met helende energie op te schrijven en te delen met anderen die in hun verhaal misschien zichzelf of iemand uit hun omgeving zullen herkennen. U kunt haar verhaal hier lezen.

Ik wil hier wel bij vertellen dat ik op dat moment niet zeker wist of ik hierbij kon te helpen. Ik wilde dit met heel mijn hart, maar wist ook dat het hier om een ernstige ziekte gaat. Ik heb dus toegezegd om het te proberen, maar beloofde niets. Diezelfde nacht werd mij in een droom verteld dat ik de vraag om hulp moest aannemen. Ik ben toen zo snel mogelijk begonnen met het sturen van energie.

 

Bij artsen onbekende afwijking in het bloed:

Letterlijk is een wonder gebeurd toen ik gevraagd werd een vriend van m'n vriendin te helpen toen deze in het ziekenhuis lag met een ernstige bloedafwijking waarvan het diagnosticeren alleen al weken duurde, zo zeldzaam was de aandoening. Voor de behandeling in het ziekenhuis werd hij bij elkaar drie weken kunstmatig in coma gehouden. De artsen konden uiteindelijk niet veel meer betekenen, behalve te stellen dat het maanden zou duren voordat hij hiervan hersteld zou zijn. Een vreselijke afloop was eigenlijk onafwendbaar. Ik ben daar geweest en heb aan zijn bed energie gegeven. M'n handen werden blauw en ik voelde de pijn in zijn lichaam. Het wonder gebeurde dat hij na twee dagen al weer naast z'n bed stond en een week later alweer op de fiets naar zijn werk. Dit is naast de ernstige longontsteking die ik met succes heb mogen behandelen, toch wel de meest bijzondere ervaring die ik heb mogen hebben. Het heeft mij erg gelukkig gemaakt dit te hebben kunnen doen.

 

Botbreuk:

Drie jaar geleden brak mijn zoon zijn knie, zijn been zwol meteen helemaal op en terwijl wij op straat aan het wachten waren op de ambulance. Ik legde vervolgens mijn handen op zijn been en bad tot god om hem te helpen en te zorgen dat hij geen pijn zou hebben. De pijn verdween bijna onmiddellijk en toen de ambulance kwam, werd ons verteld dat zijn been niet gebroken was omdat het dan heel veel pijn zou moeten doen. Zijn been zou alleen gekneusd zijn en daarom zo opgezwollen. Ook al was hij niet in staat om te staan, de ambulancebroeders bleven volhouden dat het been niet gebroken kon zijn en lieten ons op straat achter. Ik belde zelf een taxi en ging met mijn zoon naar het ziekenhuis. Toen ze daar een röntgenfoto maakten zagen ze dat zijn been onder de knie gebroken was en dat hij een paar dagen in het ziekenhuis zou moeten blijven. De dokter kon niet begrijpen hoe het kon dat hij geen pijn voelde. Diezelfde dag in het ziekenhuis legde ik opnieuw mijn handen op zijn been en bedankte god en de engelen. Mijn zoon kwam uit het ziekenhuis en zijn been genas zonder gevolgen voor zijn groei (De breuklijn liep dwars door de groeischijf) Zijn gips ging er veel eerder af dan de dokter had gezegd.

 

Tot slot: Wellicht ten overvloede, maar deze energie en deze gave die ik heb mogen ontvangen is voor iedereen, mensen met religie, mensen zonder religie, het is zuivere energie van een goede bron, het universum. Het is een liefdevolle energie waarvoor ik zeer dankbaar ben dat ik hem mag overbrengen om u te kunnen helpen.

bottom of page