top of page

Energetische en Massage therapeut

Mijn naam is Enisa. Ik ben geboren in voormalig Joegoslavië. Ik heb daar gewoond tot mijn 25ste. Na mijn studie economie heb ik gewerkt als manager binnen de detailhandel. Sinds 1993 woon ik in Nederland en sinds 1995 in Amsterdam. Naast mijn school en werk heb ik altijd al mensen geholpen door met mijn handen helende energie te geven. Het helpen van mensen gaf mij zoveel voldoening dat ik besloot hiervan mijn beroep te maken.

 

Ik beschik al van kinds af aan over de bijzondere gave om mensen geneeskrachtige energie te geven die via mijn handen stroomt. Deze energie komt niet vanuit mij. Ik geef deze door uit het universum.  Ik doe  healings in mijn praktijk, maar ook op afstand.

 

Met mijn handen voel ik in welke delen van het lichaam iemand problemen heeft en zo weet ik waar ik de energie op moet richten. Het gebeurt vaak dat ik in mijn lichaam aanvoel waar iemand pijn heeft. 

 

Meer hierover kunt u lezen op de pagina reacties van klanten en mijn ervaringen. Daarin staan ervaringen van de mensen die ik zowel in mijn praktijk als op afstand heb mogen helpen.

Om mensen nog beter te kunnen helpen heb ik een opleiding gevolgd om erkend wellness masseur te worden. Daarnaast heb ik de opleiding Mindfulnesstrainer MBSR gedaan.  

 

Toch blijft voor mij het allerbelangrijkst dat ik vanuit liefde en intuïtie werk. Op die manier zie ik mensen weer in hun kracht komen en dit is waar ik mijn voldoening uit haal.

Terug naar homepagina

bottom of page